Over Robédih

Robédih is een ambachtelijk stoffeerbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de meubel-stoffering en stoffeerderij. Tegenwoordig wordt Robédih geleid door Ronald van der Hulst.

Mijn naam is Ronald van der Hulst en mijn ouders zijn in 1971 begonnen met Robédih stofferingen. In het begin maakten zij veel bootkappen, zonneschermen en autostoelen maar in de loop der jaren is het herstofferen van moderne en antieke meubelen onze specialiteit geworden.

Ik liep al van jongs af aan mee in ons eigen atelier achter de showroom waardoor ik, naast mijn opleiding als stoffeerder, veel geleerd heb en ik de stoffeerderij in 2008 heb overgenomen. De liefde voor het vak heb ik dus niet van een vreemde en het opbouwen van een meubel geeft bijzonder veel voldoening.

robedih-meubels-stofferen
De Robédih showroom in Huizen

Duurzame materialen

Wij maken gebruik van duurzame materialen zodat u de gestoffeerde meubelen weer vele jaren met plezier kunt gebruiken. Omdat wij elk product met de hand weer opbouwen gaan er veel uren inzitten maar het eindresultaat mag er zijn, het binnenwerk van het meubel bepaald in grote mate het zitcomfort en de duurzaamheid.

Omdat de stoffeerderij al zo lang bestaat komen er regelmatig klanten die mijn ouders jaren gelden geholpen hebben terug om iets te laten stofferen, vaak niet eens omdat het meubel versleten is maar omdat het interieur veranderd is.

Daarnaast hebben wij ook een goede naam opgebouwd voor het leveren van vloerbedekking en raambekleding zoals op maat gemaakte gordijnen en vouwgordijnen. Wij kunnen dus een complete aankleding verzorgen.

Foto’s van vroeger

Dit zijn foto’s van vroeger, zoals het atelier er toen uitzag. De werkruimte en atelier worden nog altijd door mij gebruikt.