Meubels laten stofferen

Oudere meubels kunt u weer net zo mooi maken als toen u ze kocht. Door meubels zoals een bankstel of uw geliefde fauteuil opnieuw te stofferen zien uw favoriete zitmeubels er weer uit als nieuw. Hecht u veel waarde aan uw meubels, laat het opnieuw stofferen van uw zitmeubels dan verzorgen door een ervaren meubelstoffeerder zoals Robédih.

Meubels herstofferen

Robédih is een meubelstoffeerbedrijf uit Huizen. Wij bestaan al sinds 1971. Wij zijn een familiebedrijf waarbij het ambacht van opnieuw bekleden van meubels is overgegaan van de ene generatie tot de volgende. Wij hebben veel ervaring met alle soorten stoffen en het opnieuw stofferen van meubels. Wij zullen uw meubels met veel aandacht en vakmanschap opnieuw stofferen.

robedih - meubelstoffeerder stoffeerderij en stoffeerbedrijf

Meubels opnieuw bekleden

Wij hebben ervaring met het opnieuw bekleden van vele soorten meubels, van oude antieke stoelen, fauteuils en barkrukken. Zie hieronder een lijst van meest voorkomende opdrachten voor het herstofferen.

Meubels opnieuw stofferen prijs

Wilt u meer weten over meubels opnieuw laten bekleden en over onze kennis, dan kunt u langskomen in de showroom, of u kunt ons ook gewoon bellen op 035 52 52 932 of een e-mail sturen via onze website. Wilt u meer weten over het verwachte kostenplaatje, dan kunnen wij langskomen, maar u kunt ons ook een foto toesturen van de meubels die u opnieuw wilt laten stofferen. Wij geven u dan een indicatie over de verwachte prijs om uw meubels opnieuw te laten stofferen.

Stoffering meubels

Wij gebruiken voor het herstofferen van meubels de beste kwaliteit stof. Hierdoor kunnen uw meubels nog lange tijd mee. Ook kunnen wij meubels bekleden met leer. De meubels worden op maat voor u gestoffeerd, precies volgens uw wensen. Samen zoeken wij de kleur uit, en kunnen wij u goede voorstellen doen wat betreft het merk stof en samenstelling van de stof. Uw favoriete meubels zijn bij ons in goede handen.