Meubels opnieuw bekleden

Oudere meubels kunt u weer net zo mooi maken als toen u ze kocht. Door meubels zoals een bankstel of uw geliefde fauteuil opnieuw te stofferen zien uw favoriete zitmeubels er weer uit als nieuw. Hecht u veel waarde aan uw meubels, laat het opnieuw stofferen van uw zitmeubels dan verzorgen door een ervaren meubelstoffeerder zoals Robédih.

Robédih Meubelstofferingen
AdresMeentweg 44
1271 PX Huizen
Telefoon035 52 52 932
Mobiel (ook Whatsapp)06 27 32 46 75
E-mailinfo@robedih.nl

Meubels herstofferen

Robédih is een meubelstoffeerbedrijf uit Huizen (Noord Holland). Wij bestaan al sinds 1971. Wij zijn een familiebedrijf waarbij het ambacht van opnieuw bekleden van meubels is overgegaan van de ene generatie tot de volgende. Wij hebben veel ervaring met alle soorten stoffen en het opnieuw stofferen van meubels. Wij zullen uw meubels met veel aandacht en vakmanschap opnieuw stofferen.

robedih - meubelstoffeerder stoffeerderij en stoffeerbedrijf

Meubels opnieuw bekleden

Wij hebben ervaring met het opnieuw bekleden van vele soorten meubels, van oude antieke stoelen, fauteuils en barkrukken. Wij doen bovendien ook veel werk aan luxe designmeubels zoals Artifort en Leolux meubelen. Wilt u bijvoorbeeld uw Leolux bank bekleden, vraag ons dan om de kosten en de prijs hiervoor. We hebben veel ervaring hiermee en zijn u graag van dienst.

Antieke stoel stofferen
Vitra meubels laten stofferen
De Sede meubels herstofferen
Bootkussens opnieuw bekleden
Bank opnieuw bekleden
Eetkamerstoelen opnieuw bekleden
Meubels opnieuw stofferen
Fauteuil herstofferen
Artifort stoel opnieuw bekleden
Leolux opnieuw bekleden
Barkrukken opnieuw bekleden
Rookstoel kussens bekleden
Stoelen bekleden
Stoelkussens bekleden
Gispen stoel stofferen
Barok stoel opnieuw stofferen
Stoelkussen stofferen
Bureaustoel stofferen
Caravankussens opnieuw bekleden
Camper stoelen opnieuw bekleden

Meubel stofferen Noord Holland

Wilt u meer weten over meubels opnieuw laten bekleden en over onze kennis, dan kunt u langskomen in de showroom, of u kunt ons ook gewoon bellen op 035 52 52 932 of een e-mail sturen via onze website.

Wilt u meer weten over het verwachte kostenplaatje, dan kunnen wij langskomen, maar u kunt ons ook een foto toesturen van de meubels die u opnieuw wilt laten stofferen. Wij geven u dan een indicatie over de verwachte prijs om uw meubels opnieuw te laten stofferen.

Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
DonderdagOp afspraak
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00

Stoffering meubels

Wij gebruiken voor het herstofferen van meubels de beste kwaliteit stof. Hierdoor kunnen uw meubels nog lange tijd mee. Ook kunnen wij meubels bekleden met leer. De meubels worden op maat voor u gestoffeerd, precies volgens uw wensen. Samen zoeken wij de kleur uit, en kunnen wij u goede voorstellen doen wat betreft het merk stof en samenstelling van de stof. Uw favoriete meubels zijn bij ons in goede handen.

fauteuil-stofferen