Leolux herstofferen

Heeft u een mooie Leolux bank of Leolux stoel en is de stof vaal, versleten of gewoon stuk? Een Leolux bank herstofferen is een opdracht die wij met plezier doen. Een Leolux stoel of bank laat zich prima opnieuw bekleden, stofferen, opknappen en opvullen. Wij hebben veel ervaring mee met deze mooie banken of stoelen. Ook de Leolux pallone bekleden wij opnieuw voor u, of de Leolux Faya Lobi bank.

Leolux stoel opnieuw bekleden

Behalve Leolux banken, zoals dus de Leolux Faya Lobi, behandelen wij ook Leolux stoelen. Een Leolux stoel opnieuw bekleden is dankbaar werk voor ons, omdat het vaak om zulke mooie stoelen gaan. Het zijn dierbare meubels voor veel van onze klanten, en wij helpen u dan ook graag!

De pallone is hét icoon van Leolux. Deze zitbal is in 1989 speciaal ontworpen voor het huis van de toekomst ziet er nog altijd futuristisch uit.

Leolux opnieuw bekleden

Behalve Leolux stofferen, hebben wij bijvoorbeeld ook veel ervaring met andere designmeubels zoals Gispen en Artifort.

Leolux bank opnieuw bekleden

Wij kunnen uw Leolux opnieuw bekleden zoals u het wilt. We hebben beschikking tot originele stoffen van diverse kwaliteitsmerken. Uw Leolux bank herstofferen op maat en naar wens is geen enkel probleem voor ons. Dit geldt ook voor de meeste Leolux stoelen.

Wij zijn wij? Wij zijn Robédih, een meubelstoffeerbedrijf in Huizen. Wij hebben klanten uit het hele land, maar vooral uit de omgeving hier zoals Hilversum, Bussum, Laren, Almere en Eemnes. Woont u verder, wij kunnen dan ook (verzekerd) transport regelen via een extern bedrijf. Of u regelt zelf uw transport natuurlijk.

Wij bestaan al sinds 1971. Wij zijn een familiebedrijf waarbij het ambacht van opnieuw bekleden van meubels is overgegaan van de ene generatie tot de volgende. Wij hebben veel ervaring met speciale Leolux stoffen en het opnieuw stofferen van uw Leolux bank, stoel, fauteuil en pode. Wij stofferen met veel aandacht en vakmanschap. Lees meer over ons en onze geschiedenis.

Design banken van Leolux laten zich prima herstofferen. Vraag hieronder vrijblijvend naar de kosten.

Leolux bank bekleden kosten

De kosten voor het bekleden van een Leolux zijn gelukkig niet zo hoog als een nieuwe Leolux bank kopen. Het hangt af van de soort bank en het soort stof dat we gebruiken. Graag horen we van u uw wensen. Via het formulier hieronder kunt u ons een berichtje sturen en wij kunnen u dan snel antwoord geven over de verwachte kosten.

Wij hebben veel tevreden klanten. U kunt de recensies zien op onze Facebook pagina of kijk u via Google naar onze recensies.