Gispen stoel bekleden

Een Gispen stoel bekleden is één van de meest gevraagde opdrachten voor ons, Robédih meubelstoffeerder. Een Gispen stoel stofferen is een echt leuke opdracht, omdat de gispen stoelen zulke unieke meubels zijn. Gispen meubels zijn door de beste meubelontwerpers gemaakt. Het geeft ons dan ook erg veel plezier om dit soort mooie meubelstukken weer nieuw leven in te blazen en zo goed als nieuw te maken.

Wij kunnen voor u bijvoorbeeld de originele Gispen 413 bekleden

Gispen stoelen bekleden

Het opnieuw bekleden van de Gispen stoelen is dan ook erg dankbaar werk. De Gispen stoelen zijn voor onze klanten een geliefde meubel die je niet zo maar even vervangt. Vaak zijn het ook erfstukken. Veel voorkomende Gispen stoelen die wij opnieuw bekleden zijn onder andere de Gispen bureaustoelen, de Gispen eetkamerstoelen en de Gispen 1407, de Gispen 413, 1401 alsook de 101. Ons werk bestaat uit onder andere:

  • De Gispen 1401 bekleden
  • De Gispen 413 stofferen
  • De Gispen 101 stofferen
  • Gispen eetkamerstoelen bekleden
  • Gispen bureaustoel stofferen
  • Gispen bank bekleden

Gispen stoel stofferen prijs

Een Gispen stoel is zeker geen goedkope stoel. Dit geldt ook voor het stofferen ervan. Opnieuw stofferen is vaak goedkoper dan het kopen van een nieuwe stoel. Bovendien zijn veel Gispen stoelen niet meer nieuw verkrijgbaar. Sommige stoelen zoals de vintage Gispen 404 deckchair en de Gispen 410 fauteuil zijn echte collector’s items die gewoon goed gerestaureerd moeten worden.

Er zit bij ons dan ook veel vakmanschap in het opnieuw bekleden van uw Gispen stoel. Het gaat hier om de tijd die wij erin steken, het vulmateriaal en de stoffen. We zullen samen met u op zoek gaan gaan naar het beste materiaal dat bij de stoel past. Indien u de originele stof wilt, of juist een meer modernere uitstraling, het is allemaal mogelijk.

Contact

Neem contact op voor een prijsopgave via het formulier hieronder. U kunt ook bellen of langskomen. Zie verder hieronder ons adres en openingstijden.

Gispen stoel 1401 stofferen. Ontwerper: Wim Rietveld.