Artifort stoel opnieuw bekleden

U heeft een Artifort stoel en denkt erover deze opnieuw te laten bekleden. Een Artifort stoel bekleden, zoals een Artifort bureaustoel of fauteuil, is niet zomaar even een klus. Artifort stoelen zijn echte design meubel van een hoge prijs. Het is een kostbaar en waarschijnlijk erg dierbaar bezit voor u. Het is dan ook belangrijk dat u een goede Artifort stoffeerder vindt om uw Artifort stoel te herstofferen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Artifort stofferen

Wilt u uw Artifort stoel stofferen of Artifort bank bekleden, dan kunt u dit aan ons over laten. Wij zijn een meubelstoffeerder uit Huizen en werken met klanten uit het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van design meubels en hebben meer dan 45 jaar ervaring met het opnieuw bekleden van meubels. Wij hebben een atelier en een showruimte waar u een kijkje kunt nemen naar ons werk. U bent van harte welkom. U kunt ook ons bellen, een berichtje sturen via onze website of terecht op onze Facebook-pagina.

Meubelstoffeerbedrijf Robédih is een ambachtelijke stoffeerderij met meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van fauteuils en andere meubels zoals Artifort meubels.

Kosten stofferen Artifort

Wilt u weten hoeveel het kost om uw stoel opnieuw te laten bekleden dan hoeft u die niet per se direct mee te weten. U kunt ons ook een foto laten zien. Deze foto kunt u ons ook gewoon per e-mail sturen. Wij kunnen u dan laten weten wat de kosten zullen zijn van het bekleden van uw Artifort.

Artifort stoel opnieuw bekleden

Wij kunnen uw Artifort opnieuw bekleden zodat uw meubelstuk weer eruitziet als nieuw. Wij gebruiken kwaliteitsstof van de beste merken. Ook uw leren Artifort stoel kunt u bij ons laten repareren. U kunt bij ons terecht voor onder meer uw Artifort, Artifort f510, Oyster, Alky en Orange slice. Wij kunnen goed onderweg met uw Artifort bank, stoel of fauteuil. Wij maken vaak gebruik van dezelfde soort stof zodat uw geliefde meubelstuk weer zo goed is als nieuw.

Wilt u uw Artifort laten stofferen dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook langskomen bij onze showroom in Huizen. Onze tevreden klanten spreken voor ons.

Fauteuils bekleden

Onze showroom en werkruimte is gevestigd in Huizen. U kunt bij ons langskomen om te zien hoe wij fauteuils bekleden. Wij hebben veel voorbeelden. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook-pagina voor voorbeelden van fauteuils en andere meubels die wij voor onze klanten gestoffeerd hebben.

Robédih Meubelstofferingen
Meentweg 44
1271 PX Huizen
035 52 52 932
info@robedih.nl

U kunt een afspraak maken voor een kijkje in onze showroom, of u kan ook langskomen op de volgende vaste dagen dat we gewoon open zijn.

  • Dinsdag 10:00 tot 17:00
  • Woensdag 10:00 tot 17:00
  • Zaterdag 10:00 tot 14:00