Herstofferen van de Tulip van Artifort

Little Tulip: een tijdloze klassieker van Artifort ontworpen door Pierre Paulin. Het is bijna alsof Paulin de Flower Power-beweging heeft voorvoeld met deze stoel. De karakteristieke bloem van de half-ontloken tulpen onder de stoel creëert een vrolijke, lichte en uitnodigende uitstraling. De Little Tulip is niet alleen comfortabel, maar ook prachtig aan een eettafel en inspirerend in vergaderruimtes.

De Little Tulip is al sinds 1965 een echte Artifort klassieker en blijft tot op de dag van vandaag tijdloos. Naast de elegante Little Tulip zijn er ook andere leden van de Tulip-familie, zoals de grote Tulip fauteuil en de middelgrote Tulip Midi fauteuil. Of u nu gaat voor de Little Tulip of een van de andere Tulip-fauteuils, u kunt er zeker van zijn dat u een meubelstuk in huis haalt dat niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook stijlvol en tijdloos.

De Tulip wordt door ons vaak gestoffeerd met stof van Kvadrat maar ook leer is mogelijk.

de Tulip van Artifort opnieuw bekleden

Behalve de Tulip opnieuw stofferen, hebben wij bijvoorbeeld ook veel ervaring met andere designmeubels zoals Gispen en Vitra meubels.

Artifort Tulip fauteuil

Tulip van Artifort bekleden kosten

De kosten voor het bekleden van een Tulip van Artifort zijn gelukkig niet zo hoog als een nieuwe Tulip van Artifort kopen. Het hangt af van het soort stof dat u kiest. Graag horen we van u uw wensen. Via het formulier hieronder kunt u ons een berichtje sturen en wij kunnen u dan snel antwoord geven over de verwachte kosten.

Wij hebben veel tevreden klanten. U kunt de recensies zien op onze Facebook pagina of kijk u via Google naar onze recensies.