Herstofferen van de Tulip van Artifort

Het herstofferen van de Tulip van Artifort is een zorgvuldige taak, vooral gezien het tijdloze karakter van deze designklassieker. De Little Tulip, ontworpen door Pierre Paulin, is een stoel die de Flower Power-beweging lijkt te omarmen, met zijn kenmerkende bloemmotief onder de stoel. Deze stoel straalt vrolijkheid, lichtheid en uitnodiging uit, en past perfect aan een eettafel of in vergaderruimtes.

Sinds zijn debuut in 1965 is de Little Tulip een ware Artifort klassieker gebleven, en zijn tijdloze elegantie blijft onbetwistbaar. Naast de Little Tulip zijn er ook andere leden van de Tulip-familie, zoals de Tulip fauteuil en de Tulip Midi fauteuil, die dezelfde functionele, comfortabele, stijlvolle en tijdloze eigenschappen delen.

De Tulip wordt door ons vaak gestoffeerd met stof van Kvadrat, maar ook leer is mogelijk.

Herstoffering van uw Artifort Tulip stoel

Wanneer u overweegt uw Artifort Tulip stoel te herstofferen of een Artifort Tulip fauteuil opnieuw te bekleden, dan staan wij voor u klaar. Als meubelstoffeerders gevestigd in Huizen, bedienen wij klanten uit het hele land, maar vooral uit de directe omgeving. Met meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van meubels, hebben wij ons gespecialiseerd in het herstofferen van design meubels, met speciale aandacht voor de prachtige Artifort Tulip stoel.

Bij ons vindt u een atelier en showruimte waar u kunt zien hoe wij ons vakmanschap inzetten. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en te ontdekken hoe wij uw Artifort Tulip stoel nieuw leven kunnen inblazen. Of u nu vragen heeft of een afspraak wilt maken, wij staan tot uw dienst. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, whatsapp, het contactformulier hieronder of zelfs via onze Facebook-pagina. Wij zijn gepassioneerd over het herstellen van de pracht en kwaliteit van uw Artifort Tulip stoel, en wij verheugen ons erop om u te helpen bij dit project.

De Tulip van Artifort opnieuw bekleden. Behalve de Tulip opnieuw stofferen, hebben wij bijvoorbeeld ook veel ervaring met andere designmeubels zoals Gispen en Vitra meubels.

Artifort Tulip fauteuil

Tulip van Artifort bekleden: kosten opvragen

De kosten voor het bekleden van een Tulip van Artifort zijn gelukkig niet zo hoog als een nieuwe Tulip van Artifort kopen. Het hangt af van het soort stof dat u kiest. Graag horen we van u uw wensen. Via het formulier hieronder kunt u ons een berichtje sturen en wij kunnen u dan snel antwoord geven over de verwachte kosten.

Wij hebben veel tevreden klanten. U kunt de recensies zien op onze Facebook pagina of kijk u via Google naar onze recensies.