Fauteuil herstofferen of fauteuil bekleden

Heeft u een mooie fauteuil die een nieuwe stof nodig heeft? Wij kunnen uw fauteuil stofferen en maken deze voor u weer zo goed als nieuw. Uw fauteuil laten stofferen of uw fauteuil bekleden is geen eenvoudige klus en vereist vakmanschap. Robédih is zo’n stoffeerder met veel ervaring in het stofferen en opnieuw bekleden van fauteuils.

Meubelstoffeerbedrijf Robédih is een ambachtelijke stoffeerderij met meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van fauteuils en andere meubels.

Wilt u uw fauteuil opnieuw laten bekleden dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook langskomen bij onze showroom in Huizen. Of neem een kijkje op onze Facebook-pagina. Onze tevreden klanten spreken voor ons.

robedih-meubelstoffering-stoel-review

Wat kost een fauteuil stofferen

Elke fauteuil is weer anders en een fauteuil herstofferen is bij elke klant weer een nieuwe klus met specifieke kenmerken. Het is dan ook niet makkelijk om te zeggen wat de kosten zullen zijn van het opnieuw bekleden van uw fauteuil zonder deze te zien. Wel kunnen wij u een offerte en een prijsindicatie sturen. Bovendien hangt alles ook af van uw wensen. Welke kwaliteit stof heeft u gewenst en welke kleur?

Stuur ons via onze website een berichtje of bel ons op als u graag meer wilt weten over de prijs van het opnieuw stofferen van uw fauteuil. Het is ook mogelijk een foto op te sturen van uw geliefde fauteuil. Zodoende kunnen wij een indicatie geven voor de kosten van uw fauteuil stofferen. Neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

fauteuil-herstofferen

Fauteuil bekleden

Onze showroom en werkruimte is gevestigd in Huizen. U kunt bij ons langskomen om te zien hoe wij fauteuils bekleden. Wij hebben veel voorbeelden. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook-pagina voor voorbeelden van fauteuils en andere meubels die wij voor onze klanten gestoffeerd hebben.

Wij hebben ervaringen met vele soorten meubels. Fauteuils van bekende merken zoals Artifort en Leolux behoren tot ons vaste werkterrein. Veel designer meubels zoals fauteuils kosten veel geld en worden door eigenaren gekoesterd. Het is zonde om deze meubels weg te doen als de stof versleten is of als de stoel niet meer goed zit. Door uw fauteuil weer opnieuw te laten bekleden en nieuwe vulling te geven is deze weer zo goed als nieuw.

Fauteuil bekleden kosten en prijs

Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt een afspraak maken voor een kijkje in onze showroom, of u kan ook langskomen op de volgende vaste dagen dat we gewoon open zijn. Met het formulier hieronder kunt u ook contact opnemen en vragen naar de kosten.

Robédih Stoffering
AdresMeentweg 44
1271 PX Huizen
Telefoon035 52 52 932
E-mailinfo@robedih.nl

Wij hebben veel tevreden klanten. U kunt de recensies zien op onze Facebook pagina of kijk u via Google naar onze recensies.

Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
DonderdagOp afspraak
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00