Fauteuil Herstofferen

Heeft u een mooie fauteuil die nodig een nieuwe stof moet hebben? Wij maken uw fauteuil weer zo goed als nieuw. Uw fauteuil opnieuw laten stofferen of bekleden is geen eenvoudige klus en vereist vakmanschap. Robédih is zo’n stoffeerderij met veel ervaring in het herstofferen en opnieuw bekleden van fauteuils.

Meubelstoffeerbedrijf Robédih is een ambachtelijke stoffeerderij met meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van fauteuils en andere meubels.

Wilt u uw fauteuil opnieuw laten bekleden dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook langskomen bij onze showroom in Huizen. Of neem een kijkje op onze Facebook-pagina. Onze tevreden klanten spreken voor ons.

robedih-meubelstoffering-stoel-review

Wat kost een fauteuil stofferen

Elke fauteuil is weer anders en een fauteuil herstofferen is bij elke klant weer een nieuwe klus met specifieke kenmerken. Het is dan ook niet makkelijk om te zeggen wat de kosten zullen zijn van het opnieuw bekleden van uw fauteuil zonder deze te zien. Wel kunnen wij u een offerte en een prijsindicatie sturen. Bovendien hangt alles ook af van uw wensen. Welke kwaliteit stof heeft u gewenst en welke kleur?

Stuur ons via onze website een berichtje of bel ons op als u graag meer wilt weten over de prijs van het opnieuw stofferen van uw fauteuil. Het is ook mogelijk een foto op te sturen van uw geliefde fauteuil. Zodoende kunnen wij een indicatie geven voor de kosten van uw fauteuil stofferen. Neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

fauteuil-herstofferen

Fauteuil bekleden

Onze showroom en werkruimte is gevestigd in Huizen. U kunt bij ons langskomen om te zien hoe wij fauteuils bekleden. Wij hebben veel voorbeelden. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook-pagina voor voorbeelden van fauteuils en andere meubels die wij voor onze klanten gestoffeerd hebben.

Wij hebben ervaringen met vele soorten meubels. Fauteuils van bekende merken zoals Artifort en Leolux behoren tot onze vaste werkterrein. Veel designer meubels zoals fauteuils kosten erg veel geld en worden door eigenaren gekoesterd. Het is zonde om deze weg te doen als de stof versleten is. Door uw fauteuil weer opnieuw te laten bekleden is deze weer zo goed als nieuw.

U kunt een afspraak maken voor een kijkje in onze showroom, of u kan ook langskomen op de volgende vaste dagen dat we gewoon open zijn.

  • Dinsdag 10:00 tot 17:00
  • Woensdag 10:00 tot 17:00
  • Zaterdag 10:00 tot 14:00

Robédih Meubelstofferingen
Meentweg 44 1271 PX Huizen
035 52 52 932 info@robedih.nl