Montel bank opnieuw bekleden

Montel banken zijn erg populair in Nederland. Bent u tevreden met uw bank, maar is de stof versleten of heeft uw schade? Geen probleem, wij kunnen uw Montel bank opnieuw bekleden. Wij zijn een ervaren restaurateurs van meubels en zitten al meer dan 40 jaar in de branche. Behalve banken hebben wij ook ervaring met het opnieuw stofferen of herstofferen van Montel fauteuils.

Het opnieuw bekleden van een Montel bank is geen sinecure. Dit soort werk vereist vakmanschap. U heeft bijvoorbeeld goede kwaliteit (originele) stof nodig, en ook de vulling is wellicht aan vervanging toe. Wij zijn hier heel bedreven in en hebben alleen maar tevreden klanten. Onze kennis is van generatie naar generatie gegaan en wij hebben onszelf altijd bijgeschoold om de nieuwste modellen meubels goed te kunnen stofferen.

Montel is één van de grote specialisten van Nederland voor zitmeubels en biedt naast banken en fauteuils ook een geheel eigen collectie meubels.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Wij werken in Huizen en hebben veel klanten in bijvoorbeeld Bussum, Hilversum, Laren, Naarden en Eemnes. Maar wij bedienen klanten uit het hele land. We kunnen een transportservice inhuren om uw Montel bank hierheen te vervoeren.

U kunt tijdens openingstijden langskomen in onze showroom, of eventueel een aparte afspraak maken. U kunt ons gewoon bellen hierover. Zie hieronder onze gegevens.

Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
DonderdagOp afspraak
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
Robédih Stoffering
AdresMeentweg 44
1271 PX Huizen
Telefoon035 52 52 932
E-mailinfo@robedih.nl

Wij hebben veel tevreden klanten. U kunt de recensies zien op onze Facebook pagina of kijk u via Google naar onze recensies.