Bootkussens stofferen

Wij verzorgen het stofferen van buitenkussens en stofferen van bootkussens met nautische bekleding voor de watersport. Wij maken bootkussens (comfortkussens) voor motorboten, zeilboten, speedboten en binnenvaartschepen. Een bootkussen bekleden doen wij met speciaal daarvoor bestemde stoffen en vulmateriaal.

Komt het nieuwe vaarseizoen eraan? Dan is dit wellicht het juiste moment om te kijken of de bootkussens nog voldoen aan de wensen voor het komende seizoen. Wij kunnen voor u de stoffering en de herstoffering van de bootkussens doen. Het stofferen van bootkussens of bootkussens op maat maken is werk dat wij graag doen. Wij kunnen ook uw boot bekleden, bootkussens bekleden en bootkussens op maat maken.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wat wij voor u kunnen betekenen. Lees verder voor de mogelijkheden.

 bootkussens bekleden

Vullingen voor bootkussens

Belangrijk voor het kussen op de boot is een goed en comfortabel kussen. Hiervoor is het juiste vulmateriaal essentieel, eventueel gecombineerd met verschillende stramheden. Wij verzorgen bootkussens in model, met of zonder knieholte verdikking, met lendestuk of glad, voorzien van knopen of een bies.

Ook voor het bekleden of stofferen van uw boot, motorcruiser, speedboot of sloep kunt u bij ons terecht. Alle bootkussens, buitenkussens en loungekussens worden op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij uw boot voorzien van nieuwe kussens of uw oude kussens bekleden. Een collectie nautische stoffen voor binnenbekledingen van schepen, boten of jachten, waaronder effen stoffen, streepdessins of nautische dessins hebben wij in ons assortiment. Ook stoffen en kunstleer specifiek voor de buitenbekledingen aan boord.

bootkussens stofferen
Bootkussens stofferen gerealiseerd project

Bootstoffering en bootkussens op maat

Boten zijn er in vele soorten en maten, daarom stofferen wij bootkussens op maat. Wij beschikken over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor bootkussens. De materialen zijn op kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins geselecteerd voor de watersport.

Tevens kunnen wij u goed informeren over de te gebruiken vulling die wij precies op maat kunnen maken. Ook voor buitenkussens en loungekussens kunt u bij ons terecht.

Onze showroom en werkruimte is gevestigd in Huizen. U kunt bij ons langskomen om te zien hoe wij fauteuils bekleden. Wij hebben veel voorbeelden. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook-pagina voor voorbeelden van fauteuils en andere meubels die wij voor onze klanten gestoffeerd hebben.

Robédih Stoffering
AdresMeentweg 44
1271 PX Huizen
Telefoon035 52 52 932
E-mailinfo@robedih.nl

U kunt een afspraak maken voor een kijkje in onze showroom, of u kan langskomen op de volgende vaste dagen dat we gewoon open zijn. Onze openingstijden zijn:

Dinsdag10:00 tot 17:00
Woensdag10:00 tot 17:00
Zaterdag10:00 tot 14:00