Bank opnieuw bekleden

Uw bank kunt u weer net zo mooi maken als toen u deze bank kocht. Door meubels zoals uw bank opnieuw te stofferen ziet uw favoriete bankstel er weer uit als nieuw. Hecht u veel waarde aan uw meubels, laat het opnieuw stofferen van uw bankstel dan verzorgen door een ervaren meubelstoffeerder zoals Robédih.

Bank laten bekleden

Robédih is een meubelstoffeerbedrijf uit Huizen (Noord Holland). Wij bestaan al sinds 1971. Wij zijn een familiebedrijf waarbij het ambacht van opnieuw bekleden van meubels is overgegaan van de ene generatie tot de volgende. Wij hebben veel ervaring met alle soorten stoffen en het opnieuw stofferen van meubels. Wij zullen uw meubels met veel aandacht en vakmanschap opnieuw stofferen. Lees meer over ons en onze geschiedenis.

Wij hebben ervaring met het opnieuw bekleden van vele soorten meubels, van oude antieke stoelen, fauteuils en barkrukken. Wij doen bovendien ook veel werk aan luxe designmeubels zoals Artifort, Gispen en Leolux. Wilt u bijvoorbeeld uw Leolux bank bekleden, vraag ons dan om de kosten en de prijs hiervoor. We hebben veel ervaring hiermee en zijn u graag van dienst. Een Montel bank opnieuw bekleden is ook mogelijk.

Klassieke bankstellen zijn erg leuk om weer als nieuw bankstel te maken

Bank opnieuw bekleden prijs informatie

Wilt u meer weten over meubels opnieuw laten bekleden en over onze kennis, dan kunt u langskomen in de showroom, of u kunt ons ook gewoon bellen op 035 52 52 932 of een e-mail sturen via onze website.

Wilt u meer weten over het verwachte kostenplaatje, dan kunt u langskomen of direct even bellen, maar u kunt ons ook een foto toesturen van de meubels die u opnieuw wilt laten stofferen. Wij geven u dan een indicatie over de verwachte prijs om uw meubels opnieuw te laten stofferen.

Wij zijn gevestigd in Huizen, Noord-Holland. Woont u wat verder weg, dan kunnen we ook direct met u een transport afspraak maken. Wij gebruiken hiervoor een extern bedrijf voor (verzekerde) transport van uw meubels. U kunt ook zelf transport regelen.

vintage artifort bank stofferen
Dit is een vintage artifort bank die wij ook kunnen stofferen
robedih-bank-stofferen
Goed herstofferen van een bank is vakwerk. Het is restauratiewerk.