Gordijnen op maat laten maken

Gordijnen op maat laten maken is iets wat wij graag voor u doen. Wij hebben de mooiste gordijnstoffen en kunnen samen met u kijken naar wat het mooiste past bij uw interieur.

Ook als u een eigen stof heeft, of deze heeft uitgekozen, dan u kunt bij ons uw gordijnen laten maken met uw eigen stof. Wij leveren de gordijnen op maat met de beste kwaliteit.

Wij hebben onze eigen showroom, atelier en werkruimte aan de rand van het oude dorp in Huizen.

Geluidsisolerende gordijnen

Eén van onze specialiteiten zijn geluidswerende gordijnen. Bijvoorbeeld voor een studio of een aula. Ook kunnen geluidsisolerende gordijnen goed werken bij het tegenhouden van geluid als u aan een drukke straat woont.

Hieronder ziet u de foto’s van het Erfgooierscollege. In het muzieklokaal heeft Robédih nieuwe gordijnen op maat geleverd en opgehangen. Deze gordijnen hebben een speciaal geluidsisolerend effect.

Verduisterende gordijnen laten maken

Andere zaken waar wij samen met u goed op letten is de gewenste voeringstof van de gordijnen. Ook kunnen we u helpen met de gordijnen verduisterend laten maken.

Wij bieden mooie en kwalitatieve gordijnen op maat. Het zijn niet de meest voordelige gordijnen zoals u die bij de grote winkels kunt krijgen zoals Kwantum en Leen Bakker, maar wij maken ze met de hand speciaal voor u op maat. En u kunt zelf uw eigen stof kiezen.

Rolgordijnen en Hi-Lights

Andere soorten gordijnen die wij leveren zijn Hi-Light ook wel duo-rolgordijn genaamd, en vouwgordijnen. Merken die wij leveren zijn onder meer Saum & Viebahn.

De Hi-Light is een rolgordijn van HR Design met transparante en niet-transparante banen. Deze banen schuift u eenvoudig over elkaar tot u de juiste balans tussen licht en privacy heeft gevonden. Deze rolgordijnen zijn erg handig voor in de woon- en slaapkamer.

Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
DonderdagOp afspraak
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
Robédih Meubelstofferingen
AdresMeentweg 44
1271 PX Huizen
Telefoon035 52 52 932
Mobiel (ook Whatsapp)06 27 32 46 75
E-mailinfo@robedih.nl