Bootkussens

Het nieuwe vaarseizoen komt er bijna aan. Daarom is dit het juiste moment om te kijken of de kussens nog voldoen aan de wensen voor het komende seizoen.

Stofferen van buitenkussens en bootkussens met nautische bekleding voor de watersport
Wij maken bootkussens (ook wel comfortkussens) voor motorboten, zeilboten, speedboten en binnenvaartschepen dit doen wij met de speciaal daarvoor bestemde stoffen en vulmaterialen.

Vullingen voor bootkussens
Belangrijk voor een goed en comfortabel kussen is het juiste vulmateriaal, exact op maat en eventueel gecombineerd met verschillende stramheden. Bootkussens in model, met of zonder knieholte verdikking, met lendestuk of glad. Voorzien van knopen of een bies.

Bootstoffering
Ook voor het stofferen van uw boot, motorkruiser, speedboot of sloep kunt u bij ons terecht. Alle boot kussens, buitenkussens en loungekussens worden op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij uw boot voorzien van nieuwe kussens of uw oude kussens bekleden. Een collectie nautische stoffen voor binnenbekledingen van schepen, boten of jachten, waaronder effen stoffen, streepdessins of nautische dessins. Ook stoffen en kunstleer specifiek voor de buitenbekledingen aan boord.

Boten zijn er in vele soorten en maten, daarom stofferen wij bootkussens op maat.

Wij beschikken over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor bootkussens. De materialen zijn op kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins geselecteerd voor de watersport.
Tevens kunnen wij u goed informeren over de te gebruiken vulling die wij precies op maat kunnen maken.
Ook voor buitenkussens en loungekussens kunt u bij ons terecht.

Robédih Meubelstofferingen
Meentweg 44
1271 PX Huizen